Evenementen

Wij bieden diverse soorten rubber aan die een groot gemak bieden bij evenementen. Denk hierbij aan evenementen zoals festivals, beurzen, concoursen of tentfeesten.

Rubber wordt tijdens evenementen gebruikt met verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld het zogenoemde kuilplaatrubber als rijplaten om te voorkomen dat gras kapot gaat of voertuigen vast komen te zitten in modderige, mulle zandpaden of drassige weilanden. Ook leveren wij traanplaat rubber als ondergrond in feesttenten of tijdens festivals wat t.o.v. bijvoorbeeld hout zorgt voor meer schoonmaakgemak. In dit rubber is een antislip laag verwerkt voor extra grip, wat ook werkt in vochtige ruimtes. Verder zijn de rubberen lopers een uitkomst tijdens beurzen, omdat hiermee paden rolstoel toegankelijk/vriendelijk mee gemaakt worden en verkopen wij rubber kabelmatten om snoeren en kabels onder te beschermen om zo struikelen te voorkomen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van de omschreven producten, of geïnteresseerd bent in rubber voor een ander evenement, vragen wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 0529-482020 

 

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen?