Kuilplaatrubber

Ons kuilplaatrubber is voorzien van een staaldraad. Deze laag staal in het rubber zorgt ervoor dat het ijzersterk is en daardoor vindt er nauwelijks slijtage plaats. Het rubber wordt op maat gesneden in de door u gewenste lengte en breedte. Onze afnemers gebruiken het kuilplaatrubber voornamelijk voor de volgende doeleinden:

Sleufsilo, kuilvoer of maïsplaat
K
uilplaatrubber wordt door veel boeren gebruikt als ondergrond voor een sleufsilo, kuilvoer of maïsplaat. Dit wordt gebruikt omdat het rubber de bodem beschermt tegen zuren en rotting. Verder voorkomt het afbrokkelen van het asfalt en wordt het kuilvoer door het kuilplaatrubber beschermd tegen ongedierte en vuil.

Kuil afdekking
Om kuilvoer af te schermen kan het rubber op maat gesneden worden en als kuil afdekking over het voer worden gelegd.

Rijplaten
Het rubber kan worden gebruikt als rubberen rijplaten tijdens bijvoorbeeld evenementen ter bescherming van de ondergrond. Het rubber werkt tevens goed als tijdelijke (erf)verharding of als bescherming voor het wegdek.

Spatschermen

Rubberen spatschermen kunnen aan een (sloop)machine worden vastgemaakt. Hierdoor wordt rondspattend puin tegen gehouden. Dit biedt veiligheid voor de omgeving, en voorkomt schade.

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen?