Paarden

Voor paardenhouders is rubber niet meer weg te denken. Als bodem in de stal, aan de stalwanden, op de wasplaats of voor in de trailer wordt rubber veel gebruikt. Ook voor in de stapmolen of voor de bakranden leveren wij rubber. Rubber beschermt paarden onder andere tegen verwondingen en slijtage aan de hoeven. Onze producten beschikken over veerkrachtige materialen die zorgen voor minder belasting aan de gewrichten van het paard.

Producten:

Stalrubber

Rubberen stalmatten van plaatrubber voor de bodem of de wanden van de paardenstal. Het rubber is voorzien van een sterke nylon inlage.

5 jaar garantie • Veerkrachtig • Bescherming van het paard

Rubberen puzzelmat

Puzzelmatten zijn eenvoudig in elkaar te leggen en hebben dankzij hun profiellaag een dempende werking. Ideaal als stalbodem of voor op de wasplek.

Veerkrachtige dempende werking • Vanaf €19,95 p/m2 Eenvoudig in gebruik

Oploopmat laadklep trailer

Te plaatsen op het deel waar het paard de trailer oploopt.

Antislip laag Voorkomt dat paarden uitglijden Sterke nylon inlage

 

Vele grote namen kozen in het verleden al voor stalrubber in hun sport- en handelsstallen, maar ook veel amateurs zijn goed te spreken en willen niets anders meer. Rubber beschermt paarden onder andere tegen verwondingen en slijtage aan de hoeven. Uniek aan zowel ons stalrubber als onze puzzelmatten is dat deze beschikken over een veerkrachtig profiel aan de onderkant, waardoor rubber er voor zorgt dat de gewrichten van het paard minder worden belast.

Roo Rubber B.V.

Meer informatie of een bestelling plaatsen?