Paarden

In de paardensector wordt rubber voor diverse doeleinden gebruikt. Rubber beschermt uw paard onder andere tegen verwondingen en slijtage aan de hoeven. Wanneer rubber als bodem wordt gebruikt, houdt u uw stal schoner of kunt u besparen op strooisels. Wij leveren voornamelijk rubber voor in stallen en trailers. 

Stalrubber

Voor de bodem en wanden van de stal. Het stalrubber van Roo Rubber heeft aan de onderkant een constructie die zorgt dat de matten veerkrachtig zijn, maar toch stabiel. Verder is het voorzien van een sterke nylon inlage. Dit zorgt er voor dat het rubber ongekend sterk is. Aan dit rubber vindt weinig slijtage plaats, met als resultaat een langere levensduur. Het rubber wordt gesneden op de door u gewenste maat. Op dit rubber bieden wij een garantie van 5 jaar.

Puzzelmatten

Deze matten kunnen gebruikt worden in de paardenstallen, maar ook ideaal voor in de vrachtwagen of de wasplaats. De dikte is 17mm. 

Rubber voor de trailer

Voor in trailers leveren wij oploopklep matten en diverse soorten rubber voor de bekleding van de binnenkant van de trailer. 

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen?